pokazach królował również słodki brąz!
Czekolada, karmel, pralina – brzmi pysznie? Sezon zimowo-wiosenny upłynie nam pod znakiem
słodkości, których nie musimy ograniczać. Ubrania w smakowitych odcieniach brązu z
pewnością nie zaszkodzą naszym sylwetkom. Wręcz przeciwnie – umiejętnie dobrane
zadziałają na naszą figurę niczym dieta cud!
W sezonie zimowo-wiosennym brąz obowiązuje tak samo w kwestii ubrań jak i dodatków.
Buty i torebki w kolorze karmelowym należą już do klasyki, dlatego warto mieć je w swojej
szafie. Brąz, podobnie jak czerń, jest kolorem ponadczasowym – pasuje każdemu typowi urody i z łatwością można go połączyć z innymi barwami. Zestawiony, z równie modnym, oranżem czy kolorem musztardowym stworzy niezwykle stylową i słodką stylizacje rodem z lat 70.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz